چه کسانی مجاز به ارائه خدمات پرستاری در منزل هستند؟-راهبرد معاصر
ماجرای خودکشی دانشجوی دختر دانشگاه رازی چه بود؟  انتقال زباله‌های ساری به تهران صحت دارد؟ اعلام جرم سازمان بازرسی تهران علیه تعاونی‌های بدقول مسکن مهر معاون قوه قضاییه: سرقت به عنوان اولین جرم کشور شناسایی شده است هشدار آرایشگران درباره افزایش موارد قارچ پوستی ناشی از کوتاهی مو با ابزار‌های غیربهداشتی پنجشنبه‌ها برای بانوان کارمند این استان تعطیل اعلام شد+ جزئیات آخرین خبر از انتصابات در وزارت آموزش و پرورش هشدار نارنجی هواشناسی؛ رگبار و رعد و برق در ۲۴ استان / احتمال آبگرفتگی معابر بیمه تکمیلی بازنشستگان برقرار شد بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود «ایلان ماسک» تصویر ماهواره‌بر ایرانی را منتشر کرد + عکس جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد

چه کسانی مجاز به ارائه خدمات پرستاری در منزل هستند؟

هـمانطور کـه میـدانید نگهداری و پرستاری از بیـمار در مـنزل به مـراتب ارزان تر و موثرتر از بیمارستان اسـت در ایـن بخـش همکـاران ما آمـادگی کامل دارند که بیماران را برای دریافت خدمـات و مراقبتهای ویژه مشاوره و یاری نمایند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۱۰ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 01
کد خبر: ۲۹۵۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رییس سازمان نظام پرستاری ضمن تاکید بر لزوم دریافت خدمات پرستاری در منزل از مراکز دارای صلاحیت، در عین حال از مردم خواست تا تخلفات را به سازمان نظام پرستاری و وزارت بهداشت گزارش دهند.

 

محمد میرزابیگی ، با اشاره به برخی تخلفات صورت گرفته در زمینه خدمات پرستاری در منزل، گفت: در این زمینه فرهنگسازی مردم از اولویت بسیار بالایی برخوردار است؛ چراکه قرار است به تعداد خانه‌های مردم به آن‌ها خدمات ارائه شود. طبق قانون، سازمان نظام پرستاری اجازه ورود به منازل برای ارائه خدمات پرستاری در منزل را ندارد، پس مردم باید آگاه باشند که چه مراکزی مجاز به ارائه خدمت به آن‌ها هستند.

 

وی در ادامه با تاکید بر لزوم تحقیقات پیرامون موسسه ارائه دهنده خدمت، اظهار کرد: ارائه هرگونه خدمت از سوی روزنامه، شماره موبایل ناشناس، اینترنت، ارائه تراکت‌های تبلیغاتی در بیمارستان‌ها و... بدون انجام تحقیقات می‌تواند منجر به بروز مشکلات شود. نکته قابل توجه آن است که باید این مراکز ارائه دهنده خدمات پرستاری در منزل، دارای ساختمان و مکان فیزیکی باشند تا در روند تحقیقات مردم بتوانند به آنجا مراجعه کنند و شخصا پروانه صلاحیت مسئول مرکز و مسئول فنی مرکز را مشاهده کنند.

 

میرزابیگی ادامه داد: از آن جایی که مراکز ارائه دهنده خدمات پرستاری در منزل مجوز‌های مربوط به فعالیت خود را از دانشگاه‌های علوم پزشکی دریافت می‌کنند، نام این مراکز در سایت معاونت‌های درمان دانشگاه‌ها و سایت معاونت پرستاری وزارت بهداشت قید شده است و این راه دیگری برای احراز صلاحیت قانونی این مراکز است.

 

وی در پایان با بیان اینکه فرد ارائه دهنده خدمت باید شماره صلاحیت فردی داشته باشد، گفت: اگر با وجود تمام نکات گفته شده، باز هم مردم شاهد بروز تخلفاتی از ناحیه افراد بدون صلاحیت یا بدون مجوز بودند، می‌توانند مراتب را به سازمان نظام پرستاری و وزارت بهداشت گزارش دهند اما، با توجه به این نکته که گستره خدمات پرستاری در منزل می‌تواند به تعداد منازل موجود در سطح کشور باشد، روند پیگیری تخلف سخت یا شاید نشدنی باشد، به همین دلیل گزارشات مردمی از تخلفات بسیار رهگشا خواهد بود.

 

منبع : ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده